Ta hjälp av erfaren kontrollansvarig

Ta hjälp av erfaren kontrollansvarig

Med stora byggprojekt på gång hemma, är det alltid viktigt med en kunnig kontrollansvarig. Hos oss på Born Bygg AB har du alltid möjligheten att få hjälp av en professionell och kunnig kontrollansvarig som hjälper till under processen. Med hjälp av en kontrollansvarig behöver du inte själv ha koll på saker som bygglov och slutbesked, utan kan överlåta detta till en expert istället.

Överlåt din projektering till en arkitekt hos oss

Born Bygg AB är företaget för dig som vill ha professionell hjälp av duktig och erfaren personal. Med en kontrollansvarig från oss behöver du aldrig oroa dig för projektet i fråga, utan kan luta dig tillbaka och lita på att vi tar hand om det.

Överlåt din projektering till en arkitekt hos oss

Vi vet vad som krävs för att ett projekt ska gå helt enligt plan, både när det kommer till processen och till tiden. Alla våra kontrollansvariga är duktiga på att styra upp bygget med alla i teamet, och att arbeta utefter vad det är som du önskar och behöver. Vi strävar alltid efter att du ska bli helt nöjd med slutresultatet, och har därför en god kommunikation med dig under processens gång.

Kostnadsfri offert

Visst kan det vara svårt att veta vad ett byggprojekt kommer att landa på ekonomiskt? Vi vet hur betryggande det kan vara att ha koll på priset innan man bestämmer sig för någonting, och just därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri offert till alla våra kunder. På så sätt kan du ta ställning till priset innan du anlitar oss, så att du ska kunna känna dig så trygg och säker som möjligt.

Hos oss är trygghet och kundbemötande en hög prioritet, och vi startar alltid därför varje nytt projekt med ett uppstartsmöte, där både företag och kund kan diskutera de möjligheter som finns.

Om du har några frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss, så ska vi se till att svara dig!